Polisen ska utfärda böter men katten har andra planer – deras söta möte charmar tusentals

Polisen Keith Urban har precis stannat en bilist som kört för fort och är i full färd med att skriva ut böter. Då kommer en väldigt vänskaplig och kelsugen katt springade från ett hus i närheten. Följande en och en halv minut kan vara det sötaste jag sett på länge!

Katten tar absolut ingen notis om polisens viktiga arbete utan börjar stryka sig mot hans ben för att visa att han borde kela med honom istället. När polisen ignorerar detta och fortsätter skriva böter tar katten till mer drastiska metoder för att få uppmärksamhet. Han klättar upp på polisens mage och hänger sig fast i hans arm med hjälp av klorna. Polisen gör sitt bästa för att fortsätta skriva böter, men börjar nu bli lite besvärad av kattens oblyga beteende.

Till slut hittar katten en bekväm plats på polisens högra axel och polisen låter honom sitta där medan han skriver klart sin böter. Katten är dock inte helt nöjd med sin position utan bestämmer sig för att flytta över till den vänstra axeln genom att först hänga sig fast i polisens nacke med klorna. 

Där någonstans får han nog och lyfter ner katten på marken.

Katten klättrar givetvis upp på polisens axel igen och börjar intresserat följa hans rörelser med pennan när han skriver böter. Slutligen gör han även en attack mot pennan innan polisen återigen lyfter ner honom. 

Hela händelsen fångades på polisens bilkamera och du kan se filmen här nedan.

Jag blev så glad av den här filmen! Keith måste verkligen vara en riktig djurvän, och jag tror faktiskt att han uppskattade kattens sällskap. Dela gärna den här söta videon med dina vänner.

Djurbiblen står på djurens sida. Gilla om du också gör det.