10-åring får veta att halvsystern är hennes mamma – 30 år senare avslöjas nästa hemlighet

När Jyll Justamond växte upp hade hon ingen aning om att hennes familj hade en stor hemlighet. När Jyll var 10 år fick hon veta att hennes mamma egentligen var hennes mormor – och hennes halvsyster hennes biologiska mamma.

”Min biologiska mamma var 18 när hon fick mig och av någon anledning kände hon sig inte redo att uppfostra mig. Så hon frågade sin mamma och styvpappa om de kunde ta hand om mig, och jag fick aldrig veta att de inte var mina riktiga föräldrar”, berättar Jyll för ABC News.

Men historien slutar inte där. Efter att hemligheten avslöjats har Jyll ägnat hela sitt vuxna liv åt att försöka ta reda på vem hennes biologiska pappa är – och 30 år senare avslöjades sanningen.

Jylls värld rasade samman när hon var 10 år och fick reda på att hon levt i en lögn. Familjen som hon bodde hos i New Jersey var visserligen hennes biologiska familj, men inte på det sätt hon hade trott. Hennes halvsyster var i själva verket hennes mamma.

© Youtube

Men sanningen öppnade också för nya frågor. Om hennes syster var hennes mamma – vem var då hennes pappa?

Familjen berättade att Jyll hade blivit till efter ett one-night-stand hennes mamma hade haft när hon var 18. Det enda mamman visste var att pappan hette Al, var italienare och hade jobbat i en bar som hette Neary’s.

Jyll spenderade flera år med att söka efter sin pappa – utan resultat.

© Youtube

Men när Jyll var 40 år hittade hon plötsligt något på Facebook som skulle förändra hela hennes liv. En nostalgi-grupp från staden där hon växt upp. Där fanns även fotografier och information om baren där hennes pappa hade jobbat. Hon kontaktade den tidigare ägaren och frågade om han kom ihåg en bartender vid namn Al.

Han visste direkt vem hon menade.

Jyll hade hittat sin pappa. Han levde fortfarande och hon fick kontaktuppgifter till honom. Men nu kom nästa chock.

Det visade sig att pappan hade spenderat de senaste 40 åren med att söka efter sin dotter. Han visste om att hon fanns och hade förgäves sökt efter någon som visste var hennes mamma bodde idag. 

© Youtube

I videon här nedan kan du se deras underbara återförening.

Jyll gav aldrig upp och hittade till slut sin pappa. Jag blev så berörd av detta! Nu hoppas jag att de får en lång och härlig relation tillsammans, trots de 40 åren de missat.

Dela gärna denna annorlunda historia vidare till dina vänner!

Publicerad av Newsner familj