Harry blev stammis på McDonalds när frun dog. När han fyller 93 händer DETTA och inget öga är torrt.

Änkemannen Harry är sedan hans fru dog för sex år sedan stamkund på McDonalds. Harry fyllde nyss 93 år och trodde att han var tvungen att fira sin födelsedag ensam. Men Harry var inte beredd på det ”Happy Meal” som hans McDonals-restaurang hade förberett. För när Harry som vanligt kom till McDonalds hade de förberett med ballonger och banderoller och Harry fick Whisky och kakor. – Han är unik. Vi har många stamkunder, men han är unik. Han har en underbar klädstil och är full av liv. Det är särskilt imponerande med tanke på att han är 93, säger restaurangens personalchef Jack Holliday till Daily Mail. Harry Scott bor i Workington i England. och när han för sex år sedan förlorade sin fru kom han till McDonalds för att få sällskap. Nu går han på McDonalds sex dagar i veckan för på söndagar brukar han äta middag med sin guddotter. Han har ett eget stambord på restaurangen och eftersom han inte har några egna barn säger han att han känner att ungdomarna på restaurangen är som hans barn. – När de gjorde överraskningsfest för mig var jag tvungen att torka en tår, säger Harry.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Harry har gått alene på McDonald’s nesten hver dag etter at kona døde, men på bursdagen fikk han seg litt av en overraskelse!

Posted by TV 2 Nyhetene on Sunday, November 22, 2015

Gilla gärna Newsner Familj om du gillade den här artikeln och dela gärna på knappen nedan om du vill att dina vänner också ska få läsa det här.