Nybliven mamma hör läkaren skrika till efter förlossningen, ser direkt vad barnen gör

När läkaren plockade ut barnen ur Sarahs mage såg hon det otroliga och skrek till, det var då alla andra i rummet insåg det underbara och ovanliga som hänt under förlossningen.

När Sarah och Bill Thistlethwaite fick reda på att de väntade tvillingar blev de först överlyckliga.

Men glädjen blandades snabbt med oro när läkarna upptäckte att barnen var så kallade monokorioniska tvillingar. Det betyder att barnen är enäggstvillingar och delar på moderkakan och den inre fostersäcken.

Sarah Thistlethwaite
Facebook/Things That Matter

Det finns stora risker med en sådan graviditet och Sarah lades in på sjukhus 57 dagar innan tvillingarna förlöstes med ett kejsarsnitt.

Sarah och Bill hade en liten son sedan innan och var mycket förväntansfulla över att nu få två döttrar. Två dagar före mors dag 2014 var det äntligen dags för tjejerna att komma ut.

De föddes med 46 sekunders mellanrum och det visade sig snart att allt hade gått bra – båda var friska.

Så fort barnen var ute höll läkarna upp dem så att deras mamma kunde se på dem. Hon trodde knappt sina ögon när hon såg att flickorna höll varandra i handen.

Thistlethwaite
Youtube

”Mitt hjärta smälte” berättade Sarah efteråt för tidningen People. ”Till och med min man hade tårar i ögonen – jag tror inte att någon i rummet hade ett öga torrt.”

Det har nu gått tre år sedan Jenna och Jillian föddes. Idag är de två livliga små tjejer som börjat utveckla egna personligheter. Men en sak har de fortfarande gemensamt: De älskar att hålla varandra i handen.

Flickorna älskar att vara tillsammans och vill aldrig göra något utan varandra.

Sarah Thistlethwaite
Facebook/Sarah Thistlethwaite

Vilken tur att den ovanliga graviditeten gick bra. Det är verkligen härligt se Jenna och Jillian växa.

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook om du också önskar dem all lycka till i framtiden!