Christer Sjögrens varma gest för äldreboendet – fina orden i personliga brevet: ”Fick veta…”

En hyresgäst på äldreboende önskade ett personligt brev från artisten Christer Sjögren.

Då svarade stjärnan med några fina ord och signerade foton.

Att ta sig tid för våra äldre är både viktigt och givande. De tog ju hand om oss, så på ålderns höst är det inte mer än rätt att vi bjuder tillbaka med lite guldkant i vardagen.

På Newsner har vi flera gånger berättat om fina initiativ från personalen på äldreboenden, med allt från pubkvällar till solrum och djurbesök. Den hårt arbetande personalen är verkligen både idérik och kreativ!

Och ibland, kan det till och med komma lite kärlek och omtanke från kändisar.

Facebook-sidan för ”Aktivt liv – äldreboendena i Centrum” inom Göteborgs stad berättar man nu om en fin hälsning från självaste dansbandskungen Christer Sjögren.

christer sjögren
Foto: Wikipedia

Äldre fick brev från Christer Sjögren

På Facebook berättar personalen på äldreboendet om hur det hela började.

”Vi har en hyresgäst som alltid lyssnar på Christer Sjögren och han har varit hennes idol i många år. Vi tänkte det skulle vara roligt om hon fick en hälsning från honom”, skriver man på sidan.

Christer Sjögren är bland annat känd från bandet Vikingarna, och har sedan slutet av 1980-talet också haft en framgångsrik solokarriär. Han är också en stor förebild för många där ute och verkar alltid bry sig om sina fans.

Så även nu. Nyligen kom nämligen det glädjande beskedet att skönsångaren hade svarat. Inte bara med en hälsning, utan med ett personligt brev och signerade foton!

”Vi kontaktade honom och till vår och hennes glädje fick vi idag ett personligt brev och signerade foton till henne!”

https://www.facebook.com/100057181820786/posts/245618370687555

Artistens fina gest

På bilderna från brevet kan man bland annat se att Christer Sjögren i ett brev skriver:

”Hej! Jag fick veta av personalen att du gillar min musik. Speciellt när jag sjunger Elvis-låtar. Det gläder mig att höra. Önskar dig en riktigt skön vår och sommar. Kram från Christer Sjögren”.

Så fint! För Christer kostar det inte många minuter att bjuda på en sådan här gest, men tänk vad mycket det ger tillbaka.

Dela gärna för att uppmärksamma artistens fina hälsning – så att fler där ute kanske gör likadant, och ägnar en tanke åt våra äldre!

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få vårt nyhetsbrev

* indicates required
(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]='EMAIL';ftypes[0]='email'; }(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);