Motorcyklist misstänker att föraren är rattfull – öppnar dörren och inser otäcka sanningen

En man på motorcykel blev i vintras vittne till något mycket obehagligt. Han var på väg hem från jobbet när han plötsligt såg en bilist som betedde sig konstigt på vägen. 

Den silverfärgade bilen vinglade fram och tillbaka över körbanan, och körde även långt ner i diket. Motorcyklisten och de andra bilisterna på vägen slog på varningsblinkers och såg till att hålla resten av trafiken på avstånd från bilen.

När mannen i den silvriga bilen körde rakt in i en stolpe och sedan fortsatte framåt förstod motorcyklisten att det var något allvarligt fel. Han var tvungen att stoppa mannen innan något riktigt allvarligt hände.

Motorcyklisten hade en kamera på hjälmen som filmade hela händelsen. På filmen kan man se hur bilisten kör okontrollerat längs vägen.

Många trodde nog att mannen som körde var rattfull, men det skulle visa sig vara något helt annat som låg bakom. 

© Youtube / Throttle Fritz

Bilen blev allt mer kvaddad och till slut fick mannen punktering och bilen blev stående i diket. Motorcyklisten närmade sig försiktigt mannen, som fortfarande tryckte på full gas inne i bilen. När han öppnade dörren och försökte kommunicera med mannen var han knappt kontaktbar, och verkade helt oberörd över den kvaddade bilen och att den utlösta airbagen låg i hans knä.

© Youtube / Throttle Fritz

Motorcyklisten stängde av motorn och frågade mannen om han visste vart han var på väg. Mannen nickade till svar och såg fortfarande oberörd ut. Nu förstod alla omkring att han det var något som var allvarligt fel. De misstänkte att han hade diabetes eller att han drabbats av en stroke.

De lyckades få ut mannen från bilen och ringde efter ambulans. På sjukhuset så konstaterades det mycket riktigt att mannen hade drabbats av en stroke.

Motorcyklisten, som kallar sig Throttle Fritz på Youtube, la senare ut filmen och berättade att mannen hade återhämtat sig på sjukhuset. Fyra dagar senare mådde han bättre.

Vad skönt att denna farliga situation slutade så bra! Jag är glad att bilisterna som fanns på plats förstod att mannen var sjuk, och inte rattfull. Det räddade förmodligen hans liv. 

Dela gärna vidare för att hylla dessa hjältar!

This man had a stroke while driving and total strangers came to his rescue.
#diplyful

Publicerat av Oh My God Facts by Diply den 2 maj 2017

Känner du till symptomen på stroke?

– Förlamning/kraftig känselnedsättning

– Talsvårigheter

– Svårt att förstå vad andra säger

– Synstörning

– Yrsel

– Kraftig huvudvärk

Tveka inte att söka vård om du eller någon av dina anhöriga får dessa symptom!

Här kan du läsa mer.

Publicerad av Newsner familj

 
 

Läs mer om...