<div class="fb-like" data-href="https://facebook.com/newsnervideo" data-width="320" data-layout="standard" data-action="like" data-size="large" data-show-faces="true" data-share="false"></div>
Kvinnan får nog av den hetsiga kunden och lär honom en riktig läxa.

Kvinnan får nog av den hetsiga kunden och lär honom en riktig läxa.

<script type="text/javascript" async src="http://adx.adform.net/adx/?mid=168698"></script>
<script type="text/javascript" src="http://adx.adform.net/adx/?mid=168702&rnd=%%CACHEBUSTER%%"></script>

Jag vet inte hur många gånger jag tvingats läsa om människor som saknar all form av hyfs och respekt för sina medmänniskor. Varje gång brinner det till i huvudet när jag läser liknande historie för varför måste vissa ha så svårt för att bete sig artigt trots att någon råkat göra ett fel? Tack och lov finns det fina människor där ute med en rejäl dos civilkurage som inte tvekar att kliva in när de ställs inför orättvisor eller ser någon som blir illa behandlad. Dessa människor ska ha allt beröm. I den här historien dyker precis en sån person upp och jag vill ge henne en rejäl hyllning för det hon gör. Historien kommer från en sida där personer som arbetat inom servicesektorn delar med sig av upplevelser de varit med om och enligt sidan är historierna hämtade från verkligheten. Läs här nedan vad som händer och dela gärna vidare efteråt!

<div id="smartclip-ad"> <div id='smartclip-passback-ad'> <script type="text/javascript"> googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot('/125128856/newsner.se.smartclip.passback', [300, 600], 'smartclip-passback-ad').addService(googletag.pubads()); googletag.defineSlot('/125128856/newsnerse-betwen-mobile', [[300, 600]], 'smartclip-ad').addService(googletag.pubads()); googletag.display('smartclip-ad'); }); window.sc_smartIntxtNoad = function(){ googletag.cmd.push(function() { googletag.display('smartclip-passback-ad'); }); } </script> </div> </div>
<div id="smartclip-ad"> <div id='smartclip-passback-ad'> <script type="text/javascript"> googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot('/125128856/newsner.se.smartclip.passback', [580, 400], 'smartclip-passback-ad').addService(googletag.pubads()); googletag.defineSlot('/125128856/newsnerse-betwen-desktop', [[580, 400], [468, 400], [480, 400], [860, 610], [980, 300], [980, 240], [1250, 240], [1250, 300], [1250, 360], [1250, 600],], 'smartclip-ad').addService(googletag.pubads()); googletag.display('smartclip-ad'); }); window.sc_smartIntxtNoad = function(){ googletag.cmd.push(function() { googletag.display('smartclip-passback-ad'); }); } </script> </div> </div>

Notera: I det här fallet hade kassörskan gjort ett misstag och gett kunden fel vara. Men det rättfärdigar sannerligen inte det som händer sen…

Kunden: Jag beställde INTE den här salladen din dumma bimbo!

I samma sekund som han säger det slänger han salladen rakt mot kassörskan.

Kassörskan: Hörrudu!

Kunden: Jag beställde INTE någon jä*la sallad!

Kassörskan: Oh, jag är ledsen. Det var mitt fel.

Kunden: Jag vill ha hela min beställning gratis nu!

Kassörskan: Jag är ledsen, men det fungerar inte så. Jag är ledsen för misstaget.

Kunden: Jag kräver att få min mat gratis!

Nu kastar kunden resten av sin mat mot kassörskan så att den flyger över hela disken och träffar en annan kassörska som gått fram för att hjälpa till. Chefen, som har sett allting, öppnar nu munnen.

Chefen: Ursäkta mig men du får inte tala sådär till mina anställda. Jag måste be dig att betala inte bara för det du beställt, utan även för salladen som du nu har förstört.

Kunden: Vem är du och vem ger dig rätten att kräva detta?

Chefen: Jag är chef.

Kunden: Nej, det är du inte. Du är ju en kvinna!

Chefen: Jag försäkrar dig att jag är chefen. Här är min namnskylt.

Chefen håller fram sin namnbricka där det står ”Robin”.

Kunden: Den där har du stulit från din riktiga chef som måste vara en man. Kvinnor stavar namnet ”R-O-B-Y-N!”

Chefen: Jag är ledsen om det är förvirrande men jag är chef och det är såhär jag stavar mitt namn. Hur som helst kommer jag kräva att du betalar för maten du kastat och att du ber om ursäkt.

Kunden: Jag ska ha min mat gratis! Så är det bara!

Då plötsligt kliver en muskulös kvinna fram och sliter bort mannen från kassan och trycker upp honom mot en vägg. Hon är en annan kund som har stått och betraktat diskussionen under en stund.

Kvinnan: Antingen betalar du eller så får du handskas med mig!

Kunden: Ehh.. Okej, okej!

Han betalar sedan och försvinner ur fiket med svansen mellan benen. Kvinnan som grep in och styrde upp situationen? Hon fick en gratis måltid.

Källa

Hjälp gärna till att hylla den här kvinnan för hennes insats genom att klicka på DELA här under!