Mannen får sin bästa selfie någonsin tack vare oväntad gäst

Det är inte bara vi människor som tycker om att snygga till oss och föreviga ögonblicken i läckra selfies.

Vi har sett hästar som bjudit på oförglömliga leenden och delfiner som smugit sig in i fotoalbum – men inget slår nog den här lilla krabaten, som just nu gör succé på nätet efter att lite spontant ha bestämt sig för att göra en man sällskap i hans fotografi.

Mannen var ute på en tur i sin båt när han fick idén att fånga sig själv med den perfekta omgivningen av glittrande hav och strålande sol. 

Men han var alltså inte den enda som ville bli fotograferad den här dagen.

Plötsligt skakade det till – och när mannen vände sig om såg han att en säl hade skuttat i från bryggan och smugit upp bakom hans rygg. 

Bildkälla: Youtube

Sälen hade inga planer på att hoppa ner i plurret igen, utan började istället gosa mot mannens axel och göra sig redo för en selfie.

Mannen blev så klart överrumplad av det oväntade besöket – men också road av ett ögonblick som förmodligen aldrig skulle dyka upp igen.

Han slog därför på filmkameran, förklarade att ”Här är min nya vän”, och lät videon rulla i ett underbart klipp mellan två nyfunna vänner.

Och sälen var inte sämre än att posera bäst den kunde…  

Bildkälla: Youtube

I det här klippet kan du se när mannen får sällskap av sälen:

Sälens oväntade besök gjorde mannens dag – och den härliga videon ger nog vem som helst ett leende på läpparna. Dela gärna vidare till dina vänner!