Johns fru dör plötsligt – 1 vecka senare hittar han chockerande fotot som hon gömt i sin mobil

Michelle var 31-åriga Johns stora kärlek sedan gymnasiet, så när hon plötsligt gick bort, endast 30 år gammal, vändes Johns värld upp och ner. En vecka efter hennes död låg han och tittade igenom fruns mobiltelefon, men bilden han hittade där fick honom att brista. 

Det sägs att äkta kärlek aldrig rostar. Så var det för John Polo och Michelle, som var tillsammans en tid i gymnasiet och sedan hittade tillbaka till varandra som vuxna. Året var 2013 när de bestämde sig för att en dag lova evig kärlek tillvarandra i Rådhuset, men bröllopsdagen de drömde om blev aldrig av. 

Samma år hade läkarna meddelat Michelle att hon hade en ovanlig och svår cancersjukdom. När denna spred sig 2015 började paret att räkna sina dagar, och bestämde sig därför för att planera det stora bröllop det alltid drömt, istället för den lilla ceremonin i Rådhuset, det berättar The Mirror

Facebook/Better Not Bitter Widower

Två veckor innan bröllopsdagen avled Michelle, och kvar lämnades John i chock över hur snabbt sjukdomen avslutade hennes liv. 

Bara en vecka efter fruns bortgång låg John i sängen och tittade med vemod igenom sin kärleks mobil. Det var då han fick se bilden som fick hans hjärta att slå ett extra slag. 
– Jag kände mig lycklig och förkrossad på samma gång, men om jag skulle välja en känsla att beskriva ögonblicket med, så är det stolthet. Jag kände mig stolt över att hon var min fru, säger han. 

Facebook/Better Not Bitter Widower

I telefonen fanns en bild som Michelle aldrig visat, bilden föreställde henne, lycklig i bröllopsklänningen hon ville gifta sig i med John. 
– Det där är min fru. I sin bröllopsklänning. En bröllopsklänning som jag aldrig fick chansen att se henne i, skriver John i ett känslomässigt inlägg på Facebook, där han valde att dela med sig av bilden. 

För att bearbeta sorgen startade John Facebooksidan Better Not Bitter Widower, där han delar med sig av fina minnen och hyllningar till sin saknade fru. 

Vi kan förlora de vi älskar, men kärleken kommer aldrig att dö. Dela gärna för att beröra andra med denna berättelse om äkta kärlek. 

 

 
 

Läs mer om...