Pappan kan inte sluta le när dottern river av klassikern ”Hotel California”

Det finns få saker som berör så mycket som när förälder och barn delar samma passion. Och då speciellt när det handlar om musik. Ta bara pappan och dottern som tolkar Dolly Parton tillsammans som ett exempel. Det är ju så vackert när man ser energin emellan dem, och pappans stolta blick.

Här nedanför har vi ännu en stolt pappa som delar passionen för musik med sin dotter. Men i det här fallet handlar det inte om sång, utan gitarrkunskaper långt utöver det vanliga.

När Jabrix Gusfanz fick en dotter fanns det en sak som var självklar för honom: Hon skulle få ta del av pappans musikaliska talang. Först och främst i form av nattliga vaggvisor, men också senare i form av att själv ha chansen att spela. Om hon själv önskade det, så klart. 

Musikintresset blev också någonting som dottern Ayu hakade på. När hon var tillräckligt fick Ayu lära sig att spela The Eagles klassiker ”Hotel California”. Ayus stora passion för musik gav också resultat – hon blev riktigt duktig vid väldigt tidig ålder. Kolla bara in klippet här nedanför när det är omöjligt för pappa att sluta le åt sin dotters uppvisning.

Visst är det härligt att se detta kärleksfulla ögonblicket mellan far och dotter? Och vilken uppvisning i musikalisk begåvning! Nu ser vi till att sprida det här ögonblicket med våra nära och kära. Om det kan ge en enda person ett leende på läpparna, så är det värt det.