Pojken börjar plinka på den odödliga klassikern – då öppnar han munnen och golvar alla

Jag upptäckte Johnny Cash ganska långt efter han blev en stor världsartist. Det var egentligen inte förrän när filmen ”Walk The Line” släpptes 2005 som jag upptäckte hans storhet. Men oavsett är det alltid häftigt att höra hans låtar och häftiga stämma som är så djup så jag tror det inte kan bli djupare. Men än i dag lyckas många skickliga musiker, unga som gamla, göra fina covers på hans klassiska låtar, exempelvis den här 9-åriga tjejen som verkligen bjöd på en Johnny Cash-show.

Det kan tros vara enkelt och ganska ensidigt att göra en gitarrcover på en artist som Johnny Cash, som alltid satt med en gitarr i knät när han spelade in i studion och framför publik. Men den här lilla killen har verkligen lyckats göra en riktigt fin tolkning av en av Cash kanske allra största hits ”Folsom Prison Blues”. 

Framför en stor publik ställer sig den modiga pojken ensam på scenen med sin gitarr – och när han börjar sjunga kan pubiken inte annat än jubla så högt de kan. Den här pojken är verkligen en riktig stjärna.

Det här gjorde mig verkligen glad, vilken liten rockstjärna! Tveka inte på att dela artikeln med dina vänner så de också får se den här modiga pojken framföra klassikern av Johnny Cash.